Beauty behandelingen

A-Classic Power Boost Treatment

(Complete anti-aging behandeling – minder diepe rimpels en een prachtig Glow-effect).

Reiniging van de huid, peeling van de huid, onzuiverheden verwijderen, ampullenkuur, masker en afsluiten met een massage (decolleté, gelaat, hals en nek).

€ 75,-

C-Pure Face Infusion Treatment

(De intensieve C Pure- Treatment levert zichtbare resultaten bij huidschade door steeds agressievere milieu-invloeden en overmatige blootstelling aan de zon. De hoge dosis vitamine C van deze Treatment verfijnt en egaliseert het huidbeeld)

Reiniging van de huid, aanbrengen van Vitamine C enzyme-peeling, masker met Vitamine C-serum, concentraat, massage (gezicht, schouders en decolleté) en ter afsluiting een heerlijke verzorgende dagcrème.

€ 87,50

ASA Peel Treatment

(Stimuleert de huidvernieuwing, verbetert vochtgehalte, rimpels verfijnen)

Reiniging van de huid, pre-cleansing van de huid, masker, massage (decolleté, schouders, nek en gelaat) en dag verzorging.

€ 95,-

Hyaluronic Multiple Effect Treatment

(Intensieve hydratatie, nieuwe energie voor de huid, maakt rimpels aanzienlijk gladder)

Reiniging van de huid, masker, concentraat, massage (decolleté, schouders, nek en gelaat) en dag verzorging.

€ 65,-

Immun Hydra Collageen Silk Intensive Treatment

(Behoudt de vochtbalans, maakt fijne lijntjes gladder, versterkt de huidbarrière).

Reiniging van de huid, enzyme peeling, ampullenkuur, masker, massage (gelaat, nek, hals en decolleté) en dag verzorging.

€ 60,-

Skin Natural Aloe Vera Hydra Boost Treatment

(Intensieve hydratatie, geeft de huid een vitalere uitstraling)

Reiniging van de huid, peeling, ampullenkuur, masker, massage (gelaat, nek, hals en decolleté) en dag verzorging

€ 55,-

Treatment Light

Heb je weinig tijd, maar wil je wel een goede treatment, dan is deze behandeling zeer geschikt, vooral voor de jongere dames. Een fijne verkwikkende behandeling met een reiniging, peeling en dag verzorging.

€ 45,-

Treatment Pure

Bij deze behandeling gaan we net een stapje verder, een uitgebreide reiniging en een fijne (bindweefsel)massage voor het afvoeren van de afvalstoffen en afsluitend een heerlijke dag verzorging.

€57,50

Treatment Relax

Even een moment voor jezelf en jouw huid, deze behandeling begint met een uitgebreide reiniging, een treatment box speciaal afgestemd op de behoefte van jouw huid, een massage en een heerlijke dag verzorging.

€ 75,-

Treatment Diamond

Deze behandeling begint met een uitgebreide reiniging van jouw huid, een treatment box speciaal afgestemd op de behoefte van jouw huid. Tijdens een heerlijke massage waarbij jij optimaal kunt ontspannen worden ook jouw armen en handen gemasseerd, dit alles terwijl het masker intrekt. Ultiem genieten dus!

€ 82,50