Reviews

Heerlijke Hamam massage gehad. Relaxed de deur weer uit!

Nicole

Door een win-actie via Facebook een heerlijke gezichts-hals massage gehad door Sabrina, het is een échte aanrader! Dankjewel.

Evelien

Ik heb mijn gewonnen prijs vanavond verzilverd, een heerlijke hoofd- en gezichtsmassage, echt een aanrader! Dankjewel Sabrina.

Chantal

Ik heb vanavond een heerlijke klassieke ontspanningsmassage gehad van Sabrina, voor mij voor t eerst, maar wat was t heerlijk, ik heb genoten en kom zeker snel weer terug. Het was heel vertrouwd, fijne meid.

Bianca

Ben zo heerlijk tot rust gekomen. Alle opgekropte emoties kwamen er tijdens en na de massage uit. Echt een geweldige ervaring

Sabine

Ik heb al menig keer op de tafel gelegen bij Wellness By Sabrina, van de ontspanningsmassage tot aan de hotstone-massage alle behandelingen zijn top en worden met veel passie, liefde & kennis uitgevoerd. Sabrina is een dame met veel passie voor haar vak en ze is een fantastische gastvrouw. Ze zorgt echt even voor dat momentje rust wat een mens zo nu en dan nodig heeft. Ook voor een gezichtsbehandeling en mijn wenkbrauwen kan ik bij haar terecht. Zo ideaal alle kennis onder één dak.

Jua